Over ons

  • Altijd een passende baan
  • Echte persoonlijke aandacht
  • Eerlijk en duidelijk

Over Jos Werkt

Leer mij Jos kennen

Wij zijn Jos Werkt, een lokaal, jong uitzendbureau dat samen met jou op zoek gaat naar jouw droombaan of personeel! Met twaalf jaar ervaring in de uitzendbranche ben ik, Johan van Os, voor mezelf begonnen. Tijdens al die jaren heb ik een kort uitstapje gemaakt naar de logistiek. Toen werd duidelijk dat ik toch echt in de uitzendbranche thuishoor. Daarom ben ik in 2020 gestart met mijn eigen bureau, Jos Werkt!

Samen met het team intercedenten help ik jou met het vinden van de baan die perfect bij jou past en het beste bij jou naar boven haalt. Wij begeleiden je persoonlijk bij deze zoektocht en staan altijd voor je klaar! Ook helpen wij werkgevers graag met de zoektocht naar passend personeel. Bij Jos Werkt richten wij ons op lokale bedrijven in de regio Gorinchem.  

De visie van
Jos Werkt

De visie van
Jos Werkt

Wij zijn Jos Werkt en zijn er als uitzendbureau in Gorinchem om met jou op zoek te gaan naar een passend baan in de regio!  We kijken samen naar je vaardigheden en waar de kansen voor je liggen. Het is belangrijk dat je op je plek zit en je jezelf kan blijven ontwikkelen bij een bedrijf en baan wat bij je past. Dus stap gezellig bij ons binnen of solliciteer direct op een van onze uitdagende vacatures!

Team van Jos Werkt

Vraag maar raak!